Båtfrelst og skrivekyndig?

Av overskriften kan du kanskje lukte deg frem til hva dette innlegget skal handle om, og dette er noe vi har tenkt på tidligere når det gjelder våre lesere.

Det er utvilsomt en stor interesse for båt og båtliv generelt i Norge. Vi har en vanvittig kystlinje som er både spektakulær og vakker på samme tid, og dette er det mange som vet å benytte seg av. Det selges båter over en lav sko her på berget, og med en så stor interesse for sjøliv er det nesten gitt at en av dere også på ha andre interesser – som for eksempel å skrive.

Det vi tenker på her det er rett og slett at det finnes altfor få og gode blogger / nettsider som omhandler livet på havet! Dette synes vi at du skulle tatt tak i, og spesielt hvis du er god til å skrive. I et innlegg på SanMarin får du et godt tips i så måte og gode grunner til hvorfor nettopp du burde fikse deg en nettside.

Som sagt: hvis du liker båt og båtlivet, hvorfor ikke dele dine erfaringer med dem som også liker dette livet? Du kan legge ut bilder fra turer, du kan legge ut forslag til turer, du kan ha et forum hvor mye diskuteres, du kan ha produktomtaler osv. Er du litt heldig så kan det til og med hende at du kan gjøre deg noen kroner på din ekspertise, og dette er noe som du absolutt burde vurdere. Husk at annonsering på blogger er noe som mange annonsører er interesserte i ettersom man treffer sin målgruppe helt spesifikt.

Dette er muligheter man skal bli flinkere til å benytte seg av, og hvis du kombinerer nettsiden med Facebook så kan du fort få deg en stor tilhengerskare.

Ta skrittet fullt ut i dag og lag din egen nettside som handler om båt – og du kan naturligvis dra inn både humor og alvor i skrivingen din!