Finansiell kunnskap

Har du kunnskap om finansmarkedene, og kanskje om shipping, råvarer, valuta, indekser eller annet? Da har du sjansen til å begynne med en ny form for trading som virkelig er spennende, og det vi her snakker om er intet mindre enn cfd trading!

CFD trading har hatt en voldsom oppblomstring i Norge i løpet av det siste året og dette er noe som mange nå etterhvert har begynt med. Hva er det som gjør denne tradingen så attraktiv? Søken etter lettjente penger naturligvis! Er det virkelig så enkelt, spør du deg kanskje, og svaret til dette er litt tvetydig: ja, hvis du vet hva du driver med, så er det absolutt et potensiale for stor inntjening her. For å si det enkelt så er det noe som heter giring som sørger for at du får muligheten til akselererte gevinster, men også akselererte tap.

Dette betyr at du ved å investere 1000 kroner faktisk kan innta en posisjon som tilsvarer at du hadde investert det 10 eller 20-dobbelte. Faren er naturligvis at du risikerer å tape mer enn hva du har investert, men denne risikoen er altså nordmenn villig til å ta. Den potensielle avkastningen er rett og slett for fristende! Men hva er det som kjennetegner en god trader?

En dyktig og vellykket trader vil aldri spekulere med hjertet, men kun med fornuften. Man skal innhente opplysninger og man skal bruke opplysningene til å finne ut når man skal gå inn i en handel og når man skal gå ut av den. Det er slik man skal gjøre det, og det er ingen skam i å tråle internett etter tips og råd. Det finnes en rekke gode sider med finansielle eksperter som deler sine tips.

Dette skal du vite å benytte deg av og hvis du gjør det vil det kunne gå deg riktig så godt. Husk imidlertid på å ikke ha for høy giring ettersom risikoen da ofte blir for stor. Du står da i fare for å krysse stoploss grensene dine, og gjør du det er pengene tapt. Husk også at ved cfd handel ikke eier noe av det du trader.