Penger til reparasjon

Båtsesongen har for alvor inntatt landet vårt og nå tøffer det båter ut fra enhver båthavn over hele landet, og det er nøyaktig slik det skal være i en stolt sjøfartsnasjon som det Norge faktisk er. Vi har en av verdens lengste kyststriper og med den fantastiske skjærgården vi har så er det ikke så rart at båtlivet er så populært som det faktisk er her til lands.

Å eie en båt er det derfor mange som gjør, selv om det langt i fra er alle, men det er allikevel et stort antall som virkelig bare er nødt til å få legge ut på blikkstille hav for å nyte den totale freden dette gir dem. I noen tilfeller vil man oppdage at man kan få problemer med båt eller motor og at denne derfor må inn til reparasjon. Slike tilfeller har de aller fleste av oss ikke budsjettert med og da er det nødvendig å skaffe seg penger så kjapt som mulig slik at man får ut skuta igjen uten alt for mye ventetid. Et lån kan da være tingen og hvis man vil ha et lån så raskt man bare kan så er det én ting som gjelder: et lån uten sikkerhet.

Slike lån får man tak i hos en rekke banker i Norge i dag og behandlingstiden er svært raskt som en følge av at man ikke trenger å stille noen sikkerhet. Vi snakker her om maks et par dager før pengene er på kontoen, og da kan man raskt komme i gang med de nødvendige reparasjonene som båten krever. Husk at du ofte må være godt oppi tjue-årene for å få slike lån og at du må ha fast inntekt for å kunne få dem innvilget. Dette er en god trygghet for både deg og banken og det siste man vil er jo å havne i økonomiske vanskeligheter for noe som i utgangspunktet skal være positivt.

Du kan i alle fall vite at du har denne muligheten hvis uhellet skulle være ute, og med mindre du selv er en flink båtmann som kan fikse opp i de problemene som måtte dukke opp!