Sponsoransvar

Det er mange norske idrettsutøvere som ikke er del av noe lag, altså individuelle, som sliter med økonomien og som derfor ikke får konsentrere seg fullt og helt om sin idrett. Norsk næringsliv, som på mange områder går svært godt, har derfor et spesielt ansvar for å legge til rette slik at disse utøverne kan konsentrere seg fullt og helt om det de skal gjøre.

Å hente inn en sponsor er vanskelig for mange utøvere, og hvis du er bedriftseier og ønsker å profilere deg eller støtte en lokal utøver så oppfordrer vi deg til å gjøre det! Uansett hvor lite det er snakk om så vil alle midler komme godt med, og ved å gi næring til satsing vil også din bedrift nyte godt av det. Husk at idrettsmennesker har mye god kapital å komme med i form av kunnskap om helse og konkurrering, og at dette er noe du kan trekke inn i din bedrift. Dette er det mange som gjør og det trenger ikke å være snakk om de store stjernene heller.

Et talent eller et håp har akkurat like mye bruk for penger som noen andre utøvere har og å støtte slike vil gi deg et godt renommé og rykte, samt at du sannsynligvis kan høste frukter av det på en eller annen måte – husk at alt ikke bare dreier seg om penger.

Utøvere som dette sliter ofte med dette, men det som er så morsomt er at konkurrentene til Norsk Tipping gjerne står i kø for å hjelpe dem, men som kjent får de jo ikke lov til det. Det har vært skrevet utallige spaltemeter som en følge av dette og mange er svært kritiske til dette lovverket. At det har blitt slik er naturligvis trist og for de som er avhengig av et sentralt uttak til mesterskap er en løsning med slike sponsorer uaktuelt. Det er trist all den tid vi mister mange talenter av den enkle grunn at de ikke har penger.